Sveriges tre bästa whiskybloggar!

Internet är fullt med nedlagda och/eller avsomnade whiskybloggar. Det är något, oklart vad, som gör att vi skribenter börjar blogga men till slut tröttnar på det. Det finns dock några som håller ångan uppe år efter år. Jag vill här ge mina tre bästa tips på svenska whiskybloggare – alla med lite olika angreppspunkt om whiskyvärlden!

 1. Whiskybloggenwww.whisky.nu!
  Whisky.nu skriver vitt och brett om whisky. Långa informatiova texter om whisky från hela världen samsas med lite kortare nyhetstexter med framför allt svenskt fokus. En relativt nystartad sajt (2018, men med anor från 2013) som verkar ha stora ambitioner. Inga taste-notes till skillnad från övriga bloggare.
 2. Whiskynörden
  Det finns (väl) inte ett Systembolagssläpp som Whiskynörden missar att rapportera om!? Det är till whiskynörden du ska gå om du vill hålla dig uppdaterad helt enkelt.  Sajten startade 2013 och är still going strong!
 3.  Tjeders Whisky
  Låååånga tastenotes och uttömmande texter om provade whiskies av David Tjeder. Kvalitetsblogg sedan 2015. Det är hit man går för att få veta vad man egentligen smakat för något 🙂
 4. Freddeboos
  Klart vi ska ha fyra bloggar på en topp tre-lista, eller hur? Vår bubblare är Freddeboos, en blogg om whisky, öl, vin ”och annan bröte”. Har hållit igång sedan 2012 och är alltså senioren i kvartetten.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.